Presse

One Woman Three MenOne Woman Three Men/En kvinde tre mænd

Den 8. marts 2016 udkom romanen i USA på forlaget Over And Above Creative Press. Læs mere og se bloggen her
Find bogen på Amazon her

 

 

 

 

7 Paths to Love/7 veje til kærligheden

Den 8. marts 2016 udkom håndbogen i USA på forlaget New Insights Press

Læs mere og se bloggen her
Find bogen på Amazon her

 

Spor af længsel

PRESSEMEDDELELSE

SporFrontFWsliderSkal man leve sine længsler ud og følge sine drømme? Med udgivelsen af den nye roman Spor af længsel udfordrer forfatteren Pouline Middleton os til at overveje, hvilke af vores længsler, der skal udleves, og hvilke der blot skal blive på en hylde.

I Spor af længsel møder vi Ellen, som hører et interview med en ungarsk pianist på radioen og forelsker sig i hans stemme. Hun følger sin længsel og forlader kæresten på tærsklen til deres bryllup for at opsøge pianisten, men han er netop rejst til Paris. Hun følger efter ham til Paris, Geneve, Firenze, Wien og Budapest.

I ugevis er Rose, som lever et ensomt liv i København, blevet skygget af en gruppe kinesere. Ude af stand til at handle får hun uventet hjælp af fotografen Wei Yeong fra Hong Kong. Sporene fører dem til Budapest, til den kendte pianist Andreas Kuchec.

Pianisten har sine egne grunde til at længes efter besøg af en ung dansk kvinde…

Spor af længsel viser, hvordan man kan dø indvendigt, hvis man ikke følger sine længsler. Men at tage livtag med sine længsler kan være noget af en udfordring, fordi man skal rumme flere sider af sig selv og tage ansvar for konsekvenserne. Man skal også acceptere risikoen for at fejle.

”Længsler er et område, der kræver personligt mod”, siger Pouline Middleton. ”Hvad skal der til, for at man tør udforske sin længsel? Eller for at man finder viljestyrken til at lægge låg på en længsel, som skader andre? Men hvad gør man, når begæret er rettet mod den forkerte? Gennemlever man det alligevel, som 40% utroskab vidner om? Eller hvad gør man, når skaberkraften ikke kan udfoldes på grund af lovmæssige begrænsninger? Handler man alligevel og sætter en finanskrise i gang? Eller hvad gør man, når ens kærlighed er forbudt?”

Laks på flue

PRESSEMEDDELESE

Danmarks første E-fiskebog: Laks på flue af Steen Larsen

Foto: Steen Larsen
Foto: Steen Larsen

Laks på flue er en gennemført guide i, hvordan man fisker laks på fluestang i alle verdensdele. Bogen gennemgår alle de praktiske og tekniske aspekter af passionen for at fiske atlanterhavslaks på flue. Laks på flue kan både bruger som fagbog og som inspiration og problemknuser på fisketuren.

Bogen gennemgår blandt andet tørflue, vådflue og nymfefiskeri. Teknikker som opstrømsfiskeri, stripping og naturligvis traditionelt nedstrømsfiskeri. Samtidig indeholder den viden og taktik om, hvordan man fisker i store som små vandløb samt i havet og søer, og hvordan man varierer og optimerer sit fiskeri.

Laks på flue indeholder også en grundig gennemgang af fluestænger, fluehjul, liner, fluer og andet grej, som skal bruges til fluefiskeri efter på laks.
Bogen har kapitler om laksens udbredelse, liv og adfærd. Samt aspekter om miljø og biologi. Den rummer også en gennemgang af de lande, hvor man kan fange atlanterhavslaks.

Laks på flue er krydret med en håndfuld af Steen Larsens korte anekdoter, som samtidig kan virke inspirerende for læserens eget fiskeri.

Foto: Ole Nelander Ziegler
Steen Larsen Foto: Ole Nelander Ziegler

Om forfatteren: 

Steen Larsen har fisket laks i over 35 år, og arbejdet som fotograf og journalist med fiskeri som speciale. Han har skrevet flere bøger samt produceret fiskefilm.

Bogen er med farvebilleder og tegninger og omfanget svarer til ca. 160 trykte bogsider.

 

 

Syv veje til kærligheden

TV2 Go Morgen DK den 08.04.2014
Hør Pouline fortælle om håndbogen “Syv veje til kærligheden”.
Det kræver TV2 Play abonnement at se dette link

poulineTV2-7vtk

 

 

 

 

 

 

Artikel i BT, 27.04.2014 om Håndbog i kærlighed

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

Magasinet Q: Sådan får du den kærlighed du længes efter.

For at have et godt parforhold er det vigtigt, at nærheden er intakt. Dét er tesen i bogen ”7 veje til kærligheden – og tre veje at undgå” af Pouline Middleton. Men er en håndbog i kærlighed virkelig nødvendig?

Pressemeddelelse

forside-7v-med-skygge

Syv veje til kærligheden – og tre veje at undgå af Pouline Middleton
Udkom 31.03.2014

”Syv veje til kærligheden – og tre veje at undgå” af Pouline Middleton er en ny kort og klar dansk håndbog i, hvordan man får mere nærhed og kærlighed i sit liv. Håndbogen udkommer 31.03.2014 på forlaget Fiction Works.

Endelig udkommer der en håndbog i kærlighed, som passer til danske normer. Markedet svømmer ellers over med bøger, der er oversatte bestsellere fra især USA, men nu kommer den første af en serie korte håndbøger, som kan anvendes i en dansk virkelighed.

”Syv veje til kærligheden” giver konkrete råd til kvinder og mænd om, hvordan man får mere af det, man længes efter i samlivet. Den første håndbog fokuserer på, hvordan man får nærheden i en relation til at vokse.

Når kærligheden ikke fungerer, er det ofte, fordi nærheden mellem de to har lidt skibbrud. Det kan der være mange grunde til. Denne håndbog viser, hvad manden og kvinden hver især skal gøre for at komme i kontakt med nærheden igen og styrke det, der er fælles.

Mænd kan gå fire veje for at blive bedre til nærheden, og kvinder kan gå tre veje, og kun én af vejene er den samme. Bogen peger også på tre veje, som man skal undgå at bevæge sig ind på, fordi de leder væk fra kærligheden. De tre veje er mindst lige så vigtige at kende, for er man først kommet på afveje, kræver det ofte en større indsats at komme på ret køl igen.

Bogen er skrevet af forfatter Pouline Middleton, som gennem flere år har rådgivet mennesker omkring kærligheden. ”Jeg synes der er behov for redskaber og konkrete anvisninger på, hvordan man kan få kærligheden til at fungere bedre i sit liv her i Danmark i 2014 . For når den fungerer, oplever man en stor lykke, men får mere overskud i hverdagen, man bliver en mere tålmodig forælder, og man får det i det hele taget bedre”, udtaler Pouline Middleton.

Det er en kort og konkret bog på 70 sider, som i format passer lige i en jakkelomme eller en håndtaske. Man kan også læse den på ipad eller iphone for ”Syv veje til kærligheden” udkommer både som trykt bog og som ebog.

Romanerne En kvinde tre mænd – En mand tre kvinder

TV2 Go Morgen DK
Mød Pouline, der har tre mænd.
En til at snakke med, en til at have sex med og en til at sætte hylder op.

Michelle Bellaiche interviewer Pouline
Pouline lever med flere forskellige mænd. Mød Pouline Middleton, der har valgt at leve med flere forskellige mænd og nu har skrevet en bog om sine parforhold.

BT
Læs artiklen fra 31. januar 2011

Bogradio
Dan Larsen har Pouline Middleton i studiet, hvor vi blandt andet hører om 26 ting, man kan bruge en mand til. I tillæg får vi indblik i forskellene mellem de to bøger og læsernes reaktioner.

DR P1 Agenda
Et 57-min. diskussionsprogram: I studiet diskuterer prosex-feministen Nina Søndergård og Pouline Middleton pumakvindernes samfundsmæssige betydning.

CNN/iReport
Et 25-min. interview med forfatteren om hendes roman “En Kvinde Tre Mænd”.

DR P1 Debat
Et 22-min. diskussionsprogram hvor forfratteren debatterer nogle af ændringerne i moderne samlivsformer med Katrine Stampe Andersern, som mener, at den gamle verden er ved at falde fra hinanden.

Flere presselinks:

  • Interview Ugebladet Søndag, uge 48, 2010
  • Interview Femina, uge 49, 2010
  • DR.dk – Bogen filmatiseres
  • Gæsteskribent i et nyhedsbrev om moderne samlivsformer
  • Madison – Nye modeller for moderne kærlighed
  • P1 morgen, DR – Interview med forfatteren
  • Bogradio.dk – Interview med forfatteren
  • Q – kort artikel om bogen
  • Artikel af forfatteren om nye samlivsformer

And in English:

CNN/iReport
A 25-min. interview with the author about her novel “One Woman Three Men”.